Yuzu lemonade – smagen du aldrig glemmer
Yuzu lemonade i glas med isterninger
 

Pressemeddelelse 16. november 2016


Yuzu lemonade – smagen du aldrig glemmer

Nu kan du nyde en af verdens dyreste og mest karakteristiske citrusfrugter, bedre kendt som yuzu frugt, lige så ofte du vil. Det har det danske firma Liquid Fruit Company ApS sørget for, ved at lave en yuzu lemonade, der som noget helt nyt, udelukkende er lavet på yuzu, vand og rørsukker.

Yuzu frugten er for mange stadig ukendt, men er med sin karakteristiske smag af frisk citron, sød klementin og bitter grapefrugt et sikkert hit, når først man lærer den at kende. Den stammer oprindeligt fra Asien, og selvom den mest af alt ligner en citrongul klementin, så giver den på trods af sin størrelse kun 10-12 ml juice. Det lave juiceudbytte gør yuzu frugten meget dyr, og samtidig er den meget eftertragtet pga. sin helt særlige smag.

Claus Weiland, som er direktør i Liquid Fruit Company ApS, husker stadig første gang, han smagte yuzu. Det var under et besøg i San Francisco, der ligger flere år tilbage:

”Jeg var fuldstændig solgt. Det er en smag, som man aldrig glemmer, når først man har prøvet den.”

Den oplevelse skal andre ifølge Liquid Fruit Company ApS direktør ikke gå glip af, så da firmaets første lemonade var på tegnebrættet, var det helt naturligt, at det blev en lemonade med yuzu.

Claus Weiland fortæller, at der findes andre produkter på markedet, som er med yuzu, men ingen, hvor smagen af yuzu træder så tydeligt frem, som i lemonaden fra Liquid Fruit Company ApS. Og han tilføjer:

”Vi er gået efter den rene, karakteristiske smag af yuzu. Og når man har en så fantastisk frugt som yuzu, så der er ingen grund til at blande noget i. Derfor indeholder vores lemonade hverken E-numre, ekstrakt eller en billig juice.”

Liquid Fruit Company ApS har med deres yuzu lemonade gjort en af verdens dyreste og mest eftertragtede citrusfrugter tilgængelig for dig. Om det er en oplevelse, du heller ikke glemmer, kan du kun finde ud af ved at smage. Et er dog sikkert, firmaet satser stort på deres yuzu lemonade og har dertil allerede planer om flere karakteristiske smage til deres næste lemonader.

For yderligere information, kontakt venligst:

Stifter & Direktør
Claus Weiland
Telefon: 60572070
Mail: cw@liquidfruitcompany.com

Download pressefoto til fri redaktionel brug: Liquid Fruit Company Flere varianter i glas med is. Foto: Fotograf Maria P.


Om Liquid Fruit Company ApS
Liquid Fruit Company er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i nektar og lemonade. Vi fokuserer på enkelhed, kvalitet og smag og bruger altid så få ingredienser som muligt. Derfor består alle vores lemonader og nektar kun af vand, frugt, rørsukker og en enkelt med vaniljeekstrakt, hvilket gør kvalitet og smag til de vigtigste ingredienser.