Runner-up som bedste nye naturlige drikke produkt 2016
Runner-up natural products scandinavia 2016
 

Pressemeddelelse 20. november 2016


Dansk startup bliver Runner-up i 'Best New Natural Drink Product 2016'

Det danske firma Liquid Fruit Company ApS, blev med deres yuzu lemonade, Runner-up i kategorien 'Best New Natural Drink Product 2016' , i dette års Natural & Organic Awards Scandinavia 2016.

Yuzu lemonaden fra Liquid Fruit Company ApS er som noget helt nyt udelukkende lavet på yuzu, vand og rørsukker. Det fremhæver yuzuens karakteristiske smag af frisk citron, sød clementin og bitter grapefrugt. Frugten, der oprindeligt stammer fra Asien, er for mange stadig ukendt, men det har Liquid Fruit Company Aps nu tænkt sig at lave om på.

Firmaets Yuzu lemonade har næsten været et år undervejs, på grund af utallige tilsmagninger, men tiden er givet godt ud, nu hvor det har resulteret i lemonadens første diplom.

”Jeg er utrolig stolt over at blive Runner-up med vores yuzu lemonade, og det er altid skønt at få et ordentligt skulderklap for et produkt, som vi har lagt mange kræfter i. Specielt når det er indkøbere og branchefolk, som har stemt os ind på andenpladsen,” siger Claus Weiland, stifter og direktør i Liquid Fruit Company ApS.

Med det første internationale diplom i bagagen, er det på tide at kigge udover Danmarks grænser, og få yuzu lemonaden og firmaets øvrige produkter ud i Europa.

”Vi har oplevet en stor interesse for både vores yuzu og økologiske lime/ingefær lemonade på messen fra internationale indkøbere, og mon ikke den bliver endnu større, nu hvor den ene er blevet præmieret,” siger Claus Weiland.

Selvom udlandet kalder, skal der ikke kun satses på de nuværende lemonader, for som Claus Weiland siger: ”Det har virkelig givet blod på tanden at blive næstbedst, så nu går vi i gang med nye varianter, så vi har en mulighed, for at snuppe førstepladsen næste år.” For yderligere information, kontakt venligst:

Stifter & Direktør
Claus Weiland
Telefon: 60572070
Mail: cw@liquidfruitcompany.com

Download pressefoto til fri redaktionel brug: Liquid Fruit Company Flere varianter i glas med is. Foto: Fotograf Maria P.


Om Liquid Fruit Company ApS
Liquid Fruit Company er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i nektar og lemonade. Vi fokuserer på enkelhed, kvalitet og smag og bruger altid så få ingredienser som muligt. Derfor består alle vores lemonader og nektar kun af vand, frugt, rørsukker og en enkelt med vaniljeekstrakt, hvilket gør kvalitet og smag til de vigtigste ingredienser.