Dansk lemonade vinder Great Taste stjerner… igen!
Great Taste 2018 vindere
 

Pressemeddelelse 1. august 2018


Dansk lemonade vinder Great Taste stjerner... igen!

Det danske firma Liquid Fruit Company ApS har med deres lemonader igen vundet stjerner i dette års engelske Great Taste Awards.

Rabarber/Vanilje lemonaden og Passionsfrugtnektaren, der er firmaets nyeste produkter, har vundet henholdsvis 1 og 2 stjerner. Yuzu lemonaden, som er lavet på en af verdens dyreste og mest eftertragtede citrusfrugter, vandt 2 stjerner i 2017, og den har igen vundet 1 stjerne i 2018.

”Jeg er utrolig stolt over endnu en gang at have vundet med vores lemonader og nektar, og det er altid skønt at få et ordentligt skulderklap for produkter, som vi har lagt mange kræfter i. Specielt når de, som i dette tilfælde, alene er blevet bedømt på smagen,” siger Claus Weiland, stifter og direktør i Liquid Fruit Company ApS.

Med samlet 4 stjerner i bagagen er det oplagt, at få de præmierede lemonader og firmaets øvrige produkter ud i England.

”England har længe stået på ønskelisten over lande, vi gerne vil være i, men vi har primært koncentreret os om Norge og Sverige, da vi har manglet en indgang på det engelske marked. Den har vi fået nu, da Great Taste stjerner virkelig er et kvalitetsstempel, som åbner døre derovre,” siger Claus Weiland.

Selvom lemonaderne igen er præmieret, skal der ikke kun satses på dem, for som Claus Weiland siger: ”Vi lever af at lave produkter fulde af smag, så vi har flere nye varianter på vej, som vi håber også bliver præmieret næste år. Den anerkendelse, som stjernerne giver, betyder utroligt meget for os, for som Great Taste Awards selv siger – it’s all about taste.”

For yderligere information, kontakt venligst:

Stifter & Direktør
Claus Weiland
Telefon: 60572070
Mail: cw@liquidfruitcompany.com

Download pressefoto til fri redaktionel brug: Liquid FruitCompany Flere varianter i glas med is. Foto: Fotograf Maria P.


Om Liquid Fruit Company ApS
Liquid Fruit Company er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i nektar og lemonade. Vi fokuserer på enkelhed, kvalitet og smag og bruger altid så få ingredienser som muligt. Derfor består alle vores lemonader og nektar kun af vand, frugt, rørsukker og en enkelt med vaniljeekstrakt, hvilket gør kvalitet og smag til de vigtigste ingredienser.