yuzu citron lime lemonade mangonektar og blodappelsinjuice
 
Liquid Fruit Company Logo

Om os

Liquid Fruit Company er et dansk firma, som specialiserer sig i juice, nektarer og lemonader. Vi fokuserer på enkelhed, kvalitet, økologi og smag, og med en ingrediensliste så kort, som muligt. Alle vores nektarer og lemonader består kun af vand, frugt/ekstrakter og rørsukker, hvilket gør kvalitet og smag til vores vigtigste ingredienser.

For os, handler det om at lave smagsfulde produkter, og det er derfor, vi elsker at skabe produkter, hvor smag og ingredienser går op i en højere enhed.

Når vi bruger lang tid på at lede efter råvarer i den helt rigtige kvalitet, er der ingen grund til at snyde på vægten. Derfor benytter vi aldrig koncentrater, og tilsætter aldrig E-numre til vores produkter. Derudover bruger vi også rigtig rørsukker, i stedet for stevia, lav-syre æblekoncentrat eller andre kunstige og naturlige sukkererstatninger.

Det er desværre nødvendigt at tilsætte sukker til lemonaderne og nektarerne. Både for at trække smagen frem igen, men også for at sørge for at lemonaderne ikke bliver for sure, samt at nektarerne ikke bliver tynde i smagen. Selvfølgelig skal de ikke smage af sukker, så for at undgå at de bliver sukkersøde, bruger vi så lidt sukker som muligt, uden at gå på kompromis med smagen.

Alle vores produkter bliver blandet, tappet og kvalitetssikret i Danmark. Dermed er selve produktionen også underlagt dansk økologikontrol.