yuzu citron lime lemonade mangonektar og blodappelsinjuice
 
Liquid Fruit Company Logo

FAQ

Hvorfor hedder det nektar, og ikke juice?
Det hedder nektar, fordi vi blander med vand, og ikke med appelsin-, drue- eller æblejuice. Derved består produktet ikke af 100% frugt, og må derfor kun kaldes for nektar, og ikke for juice, da juice skal indeholde 100% frugt.

Vi måtte f.eks. gerne kalde vores mangonektar, for mangojuice, hvis den bestod af 99% appelsinjuice og 1% mango puré, da produktet så består af 100% frugt. Men det svarer jo til, at kalde en ganske almindelig æblejuice, for appelsinjuice, fordi der er kommet 1% appelsin i juicen (resten er 99% æblejuice). Det er ikke vores måde at gøre tingene på, så vi er stolte af at kunne kalde vores produkter for nektar, i stedet for juice.

Vi synes det er sjovere at lave et produkt, som smager af det det hedder.

Hvorfor kommer i sukker i produktet?
Læs venligst "Hvorfor pokker er der sukker i nektaren?".

Man kan enten hæve sukkerindholdet tilbage til det oprindelige niveau, med frugtsukker (dette gøres ofte ved komme appelsin-, drue- eller æblejuice i produktet), eller som os fordi vi blander med vand, ved hjælp af rørsukker.

Er nektar sundt?
Spis hellere nogle grøntsager! Nektar er hverken bedre eller værre end juice. Sluk tørsten i vand, og tag og nyd lidt nektar for smagsoplevelsens skyld, og ikke din sundheds. Det er stadig bedre, at du spiser et æble eller en gulerod, i stedet for at erstatte det med et glas juice eller nektar.

Har i erhvervssalg?
Hvis du har en virksomhed, butik, café eller restaurant, og ønsker at føre vores produkter, kan man læse mere på vores side om "B2B", eller vi kan kontaktes på e-mail kontakt@liquidfruitcompany.dk. Vi vurderer hver enkelt forespørgsel individuelt.